Kick off

PVDA Brasschaat neemt in oktober deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Als ‘New Kids in Town’ willen we minstens één zitje veroveren in de gemeenteraad.

De voorbije maanden vroegen we aan meer dan 800 Brasschatenaren wat volgens hen belangrijk is voor de gemeente. Op basis van deze bevraging werd het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen opgesteld.

Wat stellen we voor rond wonen, mobiliteit, armoede en tal van andere thema’s in Brasschaat? We werkten een uitgebreid programma uit met een antwoord op die vragen. Dit programma wordt gedragen door een enthousiaste ploeg van kandidaten. We willen onze kandidaten en ons programma aan je voorstellen.  

Dit gebeurt op onze ‘Kick Off’ van zaterdag 9 juni. We trappen er de campagne af en stellen er het programma voor. Je kan er ook kennismaken met onze kandidaten op een gezellige receptie. Bij goed weer gaat het gebeuren buiten door.

Waar?  

Zaal Born, Hemelhoeve, gemeentepark Brasschaat.
Start om 15u. Inkom gratis. 

 

WANNEER
9 juni 2018 om 15u00 - 18u00
WAAR
zaal Born
Hemelhoeve
Brasschaat 2930
Belgium
Google map en route

Kom je?

Door dit formulier te verzenden verklaar je je akkoord dat de PVDA de door jou verstrekte gegevens bijhoudt om je naargelang je interesses op de hoogte te houden van standpunten en activiteiten van de PVDA. Je kunt die gegevens opvragen, laten verbeteren en laten verwijderen. Dat kan per e-mail naar pvda@pvda.be, of per brief naar PVDA, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Als je vindt dat we je persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verwerkt hebben, kun je een klacht indienen bij de Privacycommissie. Meer over het privacybeleid van de PVDA: www.pvda.be/privacy.

Schrijf als eerste een reactie

Gelieve je mail te bekijken voor een link om je account te activeren.

Dit is jouw beweging