PVDA Schoten deed mee aan Ocean Clean Up weekend

Met River Clean up weekend haalden vrijwilligers over heel de wereld afval op aan de kant van rivieren. PVDA Schoten deed dit aan de Vaart.

Eerste editie van de miljonairsroute Brasschaat-Schoten groot succes!

Afgelopen zaterdag lieten 24 geïnteresseerde fietsers zich door Gene Donkers gidsen langs de miljonairsroute Brasschaat-Schoten, voortaan gekend als "Het pad van fortuin", met voldoende tussenstops om uit te rusten en tegelijk een boeiende uitleg te krijgen over de geschiedenis en het heden van het grootkapitaal.

Fotoverslag boekvoorstelling "Ze zijn ons vergeten" te Wuustwezel

Afgelopen zondag was de Godelievezaal te Wuustwezel het decor voor de boekvoorstelling "Ze zijn ons vergeten" van Peter Mertens.

Wil je graag onze nieuwsbrief ontvangen?

Goed nieuws!

Vanaf nu zal er op regelmatige basis een lokale nieuwsbrief verstuurd worden waarmee we je op de hoogte houden van alle regionale PVDA-nieuwtjes!

Wil je deze graag ontvangen?

Schrijf je dan in via onderstaande knop en vink de optie "lokale nieuwsbrief" aan (de andere opties mag je indien gewenst ook altijd aanvinken natuurlijk).

Houd wijk Kaart Leefbaar!

Vandaag hielden enkele honderden buurtbewoners van de wijk Kaart een mooie actie tegen de plannen van het N-VA/OVLD gemeentebestuur.
Ook enkele leden van PVDA Brasschaat waren hierbij aanwezig.

Rob Eeman ijvert mee om wijk Kaart leefbaar te houden

Rob Eeman, Brasschaats gemeenteraadslid PVDA, hekelde het totaal gebrek aan inspraak van de buurtbewoners over het 'Project Kaart'. Uiteindelijk duwt het schepencollege een megalomaan project, dat niet gedragen wordt door de buurt, door de strot van de bewoners.

PVDA voert actie aan de containerparken

PVDA Brasschaat, Kapellen, Stabroek - Hoevenen en Mortsel voeren vandaag actie aan de containerparken.

Maar niet zonder de helden die er werken te bedanken met lekkere cakejes!

 

PVDA Stabroek steunt actiegroep Groen Geluk

Gemeente Stabroek wil een tijdelijke parking aanleggen op het binnengebied aan de Dorpsstraat. Enkele bezorgde buurbewoners hebben daar terechte bezwaren tegen en hebben daarom de actiegroep Groen Geluk opgericht.

 

PVDA-secretariaat 't Frank Blad krijgt vaste medewerker

Lynn Driesen zal vanaf 3 juni ons secretariaat in goede banen leiden en zo het werk in regio Noorder- en Voorkempen helpen versterken.

Raadsleden Igean willen zichzelf forse opslag geven. PVDA stemde tegen.

Het NVA/OVLD bestuur wil dat politici een dubbele premie ontvangen wanneer ze voor 1 vergadering zetelen in de beheerraad van de intercommunale Igean. Dit betekent een opslag van 100% die ze zichzelf toedienen waardoor ze nu 213 euro zullen ontvangen voor een vergaderingetje van 1,5 uur.

Doe je mee?